Turmánium kerámia

Turmánium kerámiaA turmánium kerámia Nuga Best szabadalom. Különleges éltető hatását az összetételében lévő természetes ásványoknak (turmalin, germánium, elván és vulkanikus kőzetek) köszönheti. A gyártási folyamat során az ásványokat porrá őrlik, tisztítják és a nanorészecskéket 1380 0C-on kiégetik. A kerámia 2013-ban olyan tanúsítványt kapott, ami biokerámiának minősíti. A turmánium kerámia használatára nincs ellenjavallat, ugyanis a kerámia által kisugárzott hosszúhullámú infravörös sugárok (HIS) biorezonáns hő, amely az emberi sejtek számára teljeséggel elfogadható, sőt! A turmánium kerámia a HIS, negatív ionok és gyenge mágneses mező forrása.

A HIS hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ellazítja az izmokat, aktivizálja a sejteket, csökkenti a gyulladást, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, pozitív hatással van a közérzetre.
A negatív töltésű ionok lehetővé teszik az egészséges tápanyagcserét, feszültségoldást, erősítik az immunrendszert, csökkentik a vér sűrűségét, szétrombolják a szabadgyököket. Segítenek az álmatlanság leküzdésében, javítják a koncentrációt, csökkentik a depresszió tüneteit.
A mágnesterápia hatására csökken a fájdalom, javul a szívizom munkaképessége.


A turmánium kerámia segít a szervezet hőmérsékletét állandó szinten tartani bármely korban. A turmánium kerámiából készült termékek nagy részét alvás közben is lehet használni, így a HIS és a negatív ionoknak köszönhetően a szervezet kipiheni magát és visszanyeri a napközben használt energiát. Továbbá hatására javul a vérkeringés, elősegíti a salakanyagok és toxinok kiürülését a szervezetből, a szervezet megtisztul, javul a nyirokkeringés, a bőr megtisztul, puhává és rugalmassá válik. A turmánium kerámia hidegen is használható, ugyanis ilyenkor is sugároz infrasugarakat. Hasznos lázcsillapításnál, klimaxos tűneteknél, forróságban a test hűtésére.

Minden Nuga Best termék turmánium kerámiából készül.

Turmánium kerámia