Tapasztalatok a T9 turmánium öv rendszeres használata során

"... A miostimulátor öv használatával 97-ről 93-ra csökkent a hasam térfogata, a zsigeri zsír 14 %-ról 12-re. Ezért elég nehezen tértem át az öv használatára, de nem bántam meg. 6 alkalommal használtam. A hasam további 1 cm-t csökkent 91. Már csak 1 cm a határ. A zsigeri zsír szintén, 12-ről 8 %-ra csökkent a hivatalos műszeres mérés szerint. ..."

"... Születésem után orvosi műhiba következtében oxigénhiány okozta károsodás lépett fel, melynek következtében értelmi fogyatékos lettem, mozgássérült és epilepsziám is van, ezért édesanyám írja le a Nuga Best öv és ágy következtében beállt kedvező változásokat. Egy hónapja járunk a Nuga Bestbe, azóta a rohamaim megritkultak és sokkal enyhébbek is. Nyugodtabb vagyok, az éjszakára kapott epilepszia gyógyszert is lecsökkentettük, ennek ellenére nincs több rohamom, és így nem is mérgezem magam annyira. Az övet használva a székletem is teljesen rendben van. Korábban 3-4 naponta volt székletem és a székletelés is nehéz volt, sokszor fájdalmas is. Azóta legalább egyszer, de gyakran kétszer is van székletem. Közérzetem sokkal jobb és nagyon szeretek a Nuga Bestbe járni. ..."

Mórocz Anikó

"... Már 10-nél több alkalommal sikerült használnom a Nuga Best övet. Észrevettem, hogy a gyors pulzusszámom észrevehetően csökkent. A meleg és a turmánium kerámia hatása pedig megnyugtatóan hat rám. A magas vérnyomás értékeim is csökkentek. A bélműködésemre határozottan serkentőleg hat. Az emésztésem észrevehetően felgyorsult. A hasi zsírok centiméterekben mérve már 3 cm-rel csökkentek s a derekamon. Tehát fogyókúrás céllal is hasznos. ..."

Lovas Péterné

"... Az öv használata elősegítette, hogy a bélműködésem rendezett, mindennapos lett. Nyugodtan alszom és kipihenten ébredek. Stressz oldó hatása nagyon jó, mert a 7 unokával tartósan és türelmesen tudok foglalkozni. A nadrágméretem 56-osról 52-esre csökkent. Az időszakos orvosi vizsgálatnál a vérnyomás, cukor, koleszterinszint és egyebek ellenőrzése után a doktornő mondta: "maga tökéletes". Ezt érte el nálam a Nuga Best. ..."

Dalnoki Miklós

"... Gerinccsigolya meszesedésem és derékfájdalmam van. A vizeletet nehezen tartom, ha hosszabb útra megyek, kevés folyadékot veszek magamhoz. A Nuga Best turmánium övet már négy alkalommal használtam. Jótékony hatását megéreztem, nem kell félnem, hogy nem tudom tartani a vizeletet. Hátfájdalmamat, az időjárás hatását kevésbé érzem. Az öv átmelegíti az egész szervezetemet, könnyebben érzem magam, jót tett a vesémnek is. Hasamon a zsírpárna kezd fellazulni. ..."

Perge Ilona

"... Alig vártam, hogy a Nuga Best öv megérkezzen a szalonba! Egy-két nap kivétellel minden nap használtam. Ha kellett, megvártam a következő előadást, hogy használjam jótékony hatását! Tüdő operációm óta (az övet használva) a fájdalmam sokkal jobban enyhült, könnyebben veszem a levegőt és nem fulladok a lépcső megmászásánál! ..."

Csillag Jenő

"... Csodálatos dolog ez a turmánium öv. Nekem nagyon sokat segített a refluxomon. 10 alkalom után nem jön föl a gyomorsavam, és a cukrom, ami a kezelés előtt 11 volt, most már visszaállt 5,8-ra. A következő cél, hogy a zsigeri zsírom is csökkenjen. ..."

Haranginé Marcsi

"... Elsősorban a bélműködésemre volt hatással. Amióta idejárok, egyébként is jobb a bélműködésem, de mióta a turmánium övet folyamatosan használom, nemcsak rendszeres a székletem, hanem naponta 2 alkalommal is távozik belőlem a salakanyag. Refluxom is van, és az utóbbi időben - lehet, hogy a berendezés hatására - felerősödött a problémám, hajnalban, és minden étkezés után sűrű váladék jött fel. 5. alkalommal használtam az övet és most éreztem először, hogy ritkult a váladék feljövetele. Most először nem volt éhgyomorra és vacsora után sem. És nagyon fontos, hogy korábban szinte minden éjjel 3-4-szer is felkeltem pisilni. Az utóbbi 2 napban már csak egyszer kelek fel. ..."

Magyar Lászlóné Júlia

"... Legnagyobb problémám a bal csípőmmel van. Már 32 éves korom óta érzem, amikor kikopott és rendszeresen fáj, azóta is, főleg időjárási frontokra. Amióta használom, nem érzem a fájdalmat, pedig januárban és februárban igencsak támad a hideg tél. Úgy érzem, hogy mind a meleg, mind pedig az infravörös sugárzás jót tesz az ízületemnek. ..."

Lovas Péterné

"... augusztus 17-től járok a Nuga Best Gogol utcai szalonjába. Főleg gerincferdülés, derék-kéz és lábfájdalmaim kezelése miatt iktattam be napi programként a szalon látogatását. Az egészségi állapotom pozitív változása miatt vásároltunk nagy szőnyeget, melyhez ajándékként kaptuk a kétpontos kezelőt, amelyeket mindennap használunk. 2012-es évben, amikor egyébként 10 éves működését ünnepli Magyarországon a Nuga Best, a szalon tulajdonosai új egészséggyógyító berendezéssel kedveskedtek a szalonba járóknak. Ez pedig nem más, mint a turmánium öv! Lehetne a neve: "melegítő testgyöngysor". A testünkre körkörösen illeszkedő berendezés, derékra, hasra, hátra, lábra, térdre, vagy egyéb testrészünkre sugározza a gyógyító infra sugarakat. Melegíti a testet, sugározza az infravörös sugarakat, ezáltal minden oldalról 7-7 cm-re történik a besugárzás a test belsejébe. 4 alkalommal volt módom használni az övet, melyet a derékfájdalmam miatt minden esetben ülve a háton és hason körbefűzve viseltem. Nagyon kellemesen felmelegítette a fájdalmas derekamat, hátamat, és a gyógyító infra sugarak behatolása következtében lazábbá váltak az ízületek, izmok. Az öv használata után ezeken a napokon, a masszázságyon történő kezelés más minőséget adott. Az öv használatakor sokkal kellemesebb közérzettel és hajlékonysággal töltöm el a nap hátralévő részét. ..."

Kappel Istvánné