"... Két hete érkezett a nagy turmánium szőnyeg a szalonba. Naponta 20 percet fekhetünk rajta, ugyanúgy, mint a többi kiegészítővel, ezzel is kényeztetjük testünket, szerveinket. Tapasztalom, hogy jó kiegészítője a Nuga berendezésnek. Jól betakarózva szaunaként is használhatjuk. Ellazítja az izmainkat, serkenti a vérkeringésemet, a méreg anyagok ez által távoznak a véremből. Rugalmassá teszi az ereimet a hő hatására. A hosszúhullámú infravörös sugarak segítségével, amelyet körkörösen a turmánium kerámia sugároz itt a szőnyegen is megkapom.
Emésztőszervi megbetegedésem, hasnyálmirigy és epebántalmaim is voltak. CT vizsgálatra küldött az orvosom. Kaptam gyógyszert 1 hónapig szedtem, utána leálltam vele, inkább használtam a berendezést és a nagyszőnyeget. Másfél hónap után visszamentem az orvosi ellenőrzésre. Az eredményem javulást mutatott, „nagy örömömre”. Meglepődött az orvosom, hogy mennyit javultam, milyen jól nézek ki, nem vagyok összeesve, kisimult az arcom, nem szürke s bőröm, nem voltak panaszaim. A turmánium szőnyeg és a berendezés hozzá segítet a gyógyuláshoz, ami nagy eredmény számomra.

A nyaki korrekciós eszköznek a nyaki erek merevedését tudjuk helyre állítani, kéz zsibbadását, az alvásproblémákat és még sorolhatnám. Mióta használom ezt a terméket érezhető a kezem zsibbadásának enyhülése, a nyaki csigolyáimban nincs fájdalom.
A nyaki csigolyákat nem szabad felfűtött berendezéssel használni, ezt a termékeket testünk hőmérsékletével melegítjük fel, így vigyázunk a vérnyomásunk emelkedésére. A nyaki korrekciós eszközzel tudunk vigyázni a nyaki csigolyáink egészségére, gyógyítására.
Ez volt az én tapasztalatom ezekről a remek termékekről.

Köszönet a Nuga Best társulatnak. ..."

Váncza Ica, 2013 október