Tisztelt Nuga Best Vendégünk!

Az Önök egészsége a legfontosabb továbbra is számunkra! Ezért mi is mindenben követjük a figyelmeztetéseket és óvintézkedéseket! Igaz, hogy letelt a két hét, azonban sajnos továbbra sem látogathatóak a szalonok! Mindenki számára világos, hogy a vírus terjedése miatt ez most nem lehetséges! Amint van rá lehetőség, jelezzük! Kérjük, hogy Ön is tartsa be az óvintézkedéseket! Vigyázzon magára és családjára!

Kollégáink 9-14 óra között ügyeletet tartanak és telefonon vagy személyesen ez idő alatt rendelkezésre állnak, szívesen segítünk a felmerülő kérdésekben, konzultálhat, stb. Szervizünk is működik. Ha kérdése lenne, vagy szerviz problémája akad, akkor 9-14 között érdeklődhet a lenti elérhetőségeink egyikén.

A körülmények miatt úgy döntöttünk, hogy kivételesen, aki szeretné, annak tudunk lehetőséget biztosítani berendezés bérlésére. Sokan éltek már a lehetőséggel és otthon használják már nap mint nap a berendezést. Minimális számban még tudunk berendezést kivinni, azonban érdeklődését kérjük mielőbb jelezze a szalon igazgatójánál. A kistermékek értékesítése is folyamatos ez idő alatt, szintén érdeklődhet szalonjainkban a részletek felől. Hamarosan jelentkezünk egy informatív anyaggal és nagyszerű ajánlattal! Kövesse figyelemmel oldalunkat!

Elindítottuk rajongói klubunkat, ahol személyes konzultációt kaphatnak, heti rendszerességgel információs üzeneteket, értesítéseket kizárólag klubtagoknak szóló kedvezményes lehetőségekről, illetve minden klubtagra ajándék vár a szalonok újranyitásakor! Amennyiben Ön is szeretne csatlakozni, küldjön nekünk facebook-on egy üzentet!

Kísérjék figyelemmel a facebook oldalunkat és weboldalunkat, ahol folyamatosan tájékoztatjuk az esetleges változásokról. Továbbá az alábbi elérhetőségeink bármelyikén szívesen állunk rendelkezésre hétköznap 09.00-14.00 óra között.

A helyzet rendeződéséig szíves türelmüket és megértésüket kérjük! Reméljük, hogy a jelenlegi állapot nem tart sokáig, és hamarosan újra találkozhatunk a megszokott rendünk szerint!

JÓ EGÉSZÉGET A NUGA BEST-TEL!