Masszírozó berendezés NM-5000P
masszázs, pontmasszázs, kiropraktika, kiégetés

A „Nuga Best NM-5000” termo-akupresszúrás masszázságy a több évig tartó kutató-fejlesztő tevékenységnek eredménye, amely az emberi egészség helyreállítására szolgáló, mindenekelőtt a gerinc rehabilitációját megcélzó berendezés. A berendezést különböző magasságú, testalkatú és korú emberek használhatják.
A „Nuga Best” berendezés szervezetre hatást kifejtő módszerei kiegészítik a hagyományos gyógymódokat. Ezek a gyógymódok évezredek óta ismertek: masszázs, pontmasszázs (akupresszúra), kiropraktika (gerinckorrekció), az ember testén a biológiailag aktív pontoknak a pontszerű kiégetésére szolgál 70°C-os hőmérsékleten. 
A Nuga Best NM-5000plus akupresszúrás masszázsberendezés CE1023 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely a terméket orvosi berendezésnek minősíti otthoni használatra.

A „NUGA BEST” BERENDEZÉS SZERKEZETE

A FŐRÉSZ GÖRGŐI

NM-5000 MasszázságyA „Nuga Best NM-5000” fő- és kiegészítő lábrészből áll. A főrészbe vannak beépítve a masszírozó görgők, amelyek turmánium kerámiából készültek, s melegítéskor (12 Voltos izzókkal) a hosszúhullámú infravörös sugárzás (HIS) forrása.

A görgők lágyan a hátgerinc mentén mozogva vonalas masszázst, pontmasszázst (akupresszúra), átmelegítést, kíméletes nyújtást és pontkiégetést biztosít. Masszázs a „Nuga Best” berendezésen minőségileg abban különbözik a hagyományos masszázstól, hogy a testre nehezedő nyomás nem fentről lefelé, hanem lentről felfelé történik. Közvetlenül a gerincre a berendezés nem hat!

A berendezés automata és kézi üzemmódokban működhet. 7 görgőből áll, amelyek a gerinc mentén mozognak, követve a test vonalát. Hat - párban lévő görgő - a hátgerinc mentén mozog és átfed öt sor biológiailag aktív pontot a gerinc tájékán. A 7. - egyedülálló görgő - a nyak masszázsára szolgál, amely hőmérséklete nem haladja meg a 37°C-ot, azért hogy ne okozzon vérnyomás emelkedést.

A „Nuga Best” berendezésen végzett masszírozásnál:

 • a hátizmok ellazítása (többek közt a mélyizmoké is) és az inak bemelegítése;
 • a gerinc korrekciója;
 • a becsípődött idegvégződések kiszabadítása;
 • az agytól induló és az emberi test szerveihez menő idegpályák vezetőképességének helyreállítása történik.

KIEGÉSZÍTŐ MELEGÍTŐ SZŐNYEG TURMÁNIUM KERÁMIÁBÓL

NM-5000 MasszázságyA kiegészítő részen található a turmánium kerámia. Ez a találmány bonyolult ötvözete a turmalinnak, germániumnak és vulkanikus kőzeteknek, elvánnak. A turmánium kerámia a hosszúhullámú infravörös sugarak (HIS), a gyenge mágneses tér és a negatív ionizáció forrása.

A turmánium kerámiás kiegészítő rész csak a főrész bekapcsolásakor kap elektromos táplálást és melegszik fel („PWR” nyomógomb a távirányító pulton). A hőmérséklet-szabályzó panelen kell beállítani a turmánium szőnyeg kívánt hőfokát olyanra, amely megfelel az Ön fizikai állapotának.

ÖTPONTOS KÉZI KEZELŐNM-5000 Masszázságy

A kezelő lámpáinak burkolata turmánium kerámiából készült. A szövetek mély melegítésére, a mikrokeringés erősítésére és az ízületek helyreállítására használják. Javasolt a fájdalom területére helyezni.
Az ötpontos kezelő ergonómiailag megtervezett, amelynek következtében minimálisra csökken a hosszúhullámú infravörös hő energiájának vesztesége. Szorosan odailleszthető az ember bármely testrészéhez. 

A RÉSZEK MAGASSÁG-SZABÁLYOZÁSA

NM-5000 Masszázságy  

A főrészt (masszírozó) és a kiegészítő részt (a turmánium kerámiával) 10, 20 vagy 30 fokos szögben lehet állítani, figyelembe véve az Ön állapotát, kívánságát és lehetőségét.
A főrészt meg kell emelni, ha:

 • a testsúly 120 kg vagy több;
 • látható gerincferdülésben, csontritkulásban szenved;
 • többféle betegség következtében a szervezet legyengült;
 • fájdalomérzet tapasztalható (ezzel csökkenti a felületi terhelést).

 

MIOSTIMULÁTOR ÖV

A miostimulátor működése a kisfrekvenciás elektromos impulzusok felhasználásának elvén alapul (kevesebb, mint 1000 Hz).
Az övet lehet használni a talpakon, váll területén, hason, faron, csípőn, lábikrán, derékon.

NM-5000 Masszázságy  

Az öv:

 • serkenti a bélmozgást;
 • csökkenti az izomfájdalmat;
 • javítja a vérkeringést;
 • elősegíti a a nyirok-kiválasztódást;
 • edzi és erősíti az izmokat;
 • lehetővé teszi a bőralatti zsírréteg csökkenést;
 • anticellulit (narancsbőr ellenes) hatást fejt ki;