Nyaki korrekciós eszköz NM-30
az egészséges nyak segítője

NM-30 Nyaki korrekciós eszközNormális esetben a gerincoszlop nyaki része hajlékony és a formája lágy S alakot ír le. Amikor a nyaki csigolyák függőleges helyzetben vannak a rugózásuk csökken. A porckorong, amely a csigolyák között a párna szerepét tölti be, folyamatosan be van szorulva, ami hosszútávon a nyaki csigolyák betegségéhez vezethet, aminek további következményei lehetnek.
Nuga Best nyaki korrekciós eszköz formája segít megőrizni a nyak megfelelő helyzetben való tartását, valamint helyreállítja az esetleges deformáltságot.

NM-30 Nyaki korrekciós eszközA turmánium kerámia hidegen is használható, ugyanis ilyenkor is sugároz infrasugarakat, ami mélyen átmelegíti az érintett testrészt. A negatív ionizáció javítja a véráramlást és erős fájdalomcsökkentő hatása van. Használata biztosítja az egészséges nyugodt mély alvást, fokozza az agy oxigén és vérellátását. Javasoljuk a gyakori fejfájás, migrén esetén, nyaki erekre és artériák elmeszesedésének csökkentésére, vérnyomáscsökkentő hatása van.
Megoldás lehet a merev nyak problémára, látás, fülzúgás, kéz- és ujjak zsibbadására.
Ajánljuk azoknak, akik aktív, stresszes életmódot élnek és rosszul alszanak, álmatlanságban szenvednek.