Ízületkezelő NM-200
könnyű és kompakt, bárhova magunkkal vihetjük

NM-200 ÍzületkezelőAz ízületkezelő hatását a turmánium kerámiának köszönheti. A turmánium kerámia Nuga Best szabadalom, bioNM-200 Ízületkezelőkerámia, antiallergén, az izomsorvadás megelőzésére, valamint ízomsorvadásban szenvedők állapotjavítására vonatkozó tanúsítvánnyal rendelkezik. Különleges éltető hatását az összetételének (turmalin, germánium, elván és vulkanikus kőzetek) köszönheti. A turmánium kerámia a hosszúhullámú infravörös sugárzás (HIS), negatív ionok és gyenge mágneses mező forrása, használatára nincs ellenjavallat, ugyanis a kerámia által kisugárzott HIS biorezonáns hő, az emberi sejtek számára a leginkább hasznosítható. A HIS hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ellazítja az izmokat, aktivizálja a sejteket, csökkenti a gyulladást, gyorsítja a helyreállítódási folyamatokat, pozitív hatással van a közérzetre. A negatív töltésű ionok lehetővé teszik az egészséges tápanyagcserét, feszültségoldást, erősítik az immunrendszert, csökkentik a vér sűrűségét, szétrombolják a szabadgyököket. Segítenek az álmatlanság leküzdésében, javítják a koncentrációt, csökkentik a depresszió tüneteit. A mágnesterápia hatására csökken a fájdalom, javul a szívizom munkaképessége.

Használható:NM-200 Ízületkezelő

  • a váll-, térd, csukló-, kézízületek fájdalmának megszüntetésére, az ízületek merevségének csökkentésére,
  • a nyaki csigolyák és nyaki artériák meszesedésének csökkentésére,
  • a formájának és kialakításának köszönhetően könnyen ráhelyezhető a szeme, ezáltal kezelhetjük a zöld hályog, szürke hályog, szemrángás, kötőhártya gyulladás problémáit,
  • pajzsmirigyproblémák, légúti megbetegedések és asztmatikus problémákra,
  • a reflux, hasnyálmirigy, máj lokális kezelésére,
  • pikkelysömör, ekcémás bőrfelületek lokális kezelése,
  • urológiai problémák megoldására (ülve a kezelőn) egyszerre kezelhetjük a vizelettartási prosztatagondokat valamint az aranyér tüneteit.