NUGA BEST N4 Masszírozó berendezés
 különböző magasságú, testalkatú és korú emberek egyaránt használhatják
Nuga Best N4 masszázságy


A Nuga Best N4 termo-akupresszúrás masszázságy a több, mint 10 évig tartó kutató-fejlesztő munka eredménye, amely az emberi egészség helyreállítására szolgáló, mindenekelőtt a gerinc rehabilitációját megcélzó otthoni felhasználásra tervezett orvosi berendezés, amely egyesítve az akupresszúra, pontmasszázs és pontkiégetés hatását stimulálja a szervezet immun- és idegrendszerét, aktivizálja a vérkeringést és ezáltal a szervezet lehetőséget kap a helyreállításra.

A Nuga Best N4 berendezés szervezetre hatást kifejtő módszerei kiegészítik a hagyományos gyógymódokat. Ezek a gyógymódok évezredek óta ismertek: masszázs, pontmasszázs (akupresszúra), kiropraktika (gerinckorrekció), az ember testén a biológiailag aktív pontoknak a pontszerű kiégetésére szolgál 70°C-os hőmérsékleten. A Nuga Best N4” berendezés rendszeres használata megteremti a szükséges feltételeket ahhoz, hogy az ember szervezete egységes rendszerként, helyreálljon, felhasználva az összes belső lehetőségét és erőforrását.

Természetesen a berendezés használható a különféle megbetegedések kialakulásának megelőzésére is. Isten azt a képességet adta az emberi szervezetnek, hogy bármilyen betegséggel szemben felvegye a harcot és képes legyen önállóan leküzdeni azt. A berendezés komplex hatása csak elősegíti az emberi szervezet rendszereiben – a szív- és ér-, ideg-, emésztési-, kiválasztási-, mozgásszervi-, immun- és más rendszerekben – működő folyamatok serkentését.

A FŐRÉSZ GÖRGŐI

A Nuga Best N4 fő- és kiegészítő részből áll. A főrészbe vannak beépítve a görgők – nyaki és háti görgők. Minden görgő turmánium kerámiából készült, amelyek a melegítés hatására a hosszúhullámú infravörös sugárzás (HIS) forrása. A lágyan a hátgerinc mentén mozogva vonalas masszázst, pontmasszázst (akupresszúra), átmelegítést, kíméletes nyújtást és pontkiégetést biztosítanak.

N4 főrész görgői Masszázs a Nuga Best N4 berendezésen minőségileg abban különbözik a hagyományos masszázstól, hogy a testre nehezedő nyomás nem
– fentről lefelé felülről történik, hanem alulról
– lentről felfelé – történik, kihasználva test súlyát.
Közvetlenül a gerincre a berendezés nem hat!

A berendezés automata és kézi üzemmódokban működik. A görgők a gerinc mentén mozognak, követve a test vonalát, átfedve öt sor biológiailag aktív pontot a gerinc tájékán. Külön kialakított nyaki görgő a nyak masszírozására szolgál.

 

A Nuga Best N4 berendezés általi masszírozás során megtörténik: 

 • a hátizmok ellazítása (többek közt a mélyizmoké is) és az inak bemelegítése;
 • a gerinc korrekciója;
 • a becsípődött idegvégződések kiszabadítása;
 • az agytól induló és az emberi test szerveihez menő idegpályák vezetőképességének helyreállítása.

 KIEGÉSZÍTŐ MELEGÍTŐ LÁBRÉSZ TURMÁNIUM KERÁMIÁBÓL

N4 melegítő lábrész A kiegészítő rész a láb számára kényelmesen lett kialakítva, ezáltal a masszázzsal egy időben a kerámiával kirakott mélyedésben átmelegített láb vérkeringésének helyreállítása hatékonyabb.
A turmánium kerámia Nuga Best szabadalom, amely bonyolult keveréke a turmalinnak, germániumnak és vulkanikus kőzeteknek, elvánnak. A turmánium kerámiás kiegészítő rész csak a főrész bekapcsolásakor kap elektromos táplálást és melegszik fel („POWER” gomb a kezelőpanelen).
A turmánium kerámia a hosszúhullámú infravörös sugarak (HIS), a gyenge mágneses tér és a negatív ionizáció forrása. A hőmérséklet-szabályzó panelen kell beállítani a turmánium szőnyeg kívánt hőfokát olyanra, amely megfelel az Ön fizikai állapotának.

 

ÖTPONTOS KÉZI KEZELŐ

N4 ötpontos kezelőA kezelő lámpáinak burkolata turmánium kerámiából készült. A szövetek mély melegítésére, a mikrokeringés erősítésére és az ízületek helyreállítására használják. Javasolt a fájdalmas területekre helyezni.

Az ötpontos kezelő ergonómiailag megtervezett, amelynek következtében minimálisra csökken a hosszúhullámú infravörös hő energiájának vesztesége. Szorosan odailleszthető az ember bármely testrészéhez.

 

 

MIOSTIMULÁTOR ÖV

A miostimulátor működése a kisfrekvenciás elektromos impulzusok felhasználásának elvén alapul (kevesebb, mint 1000 Hz).

Az öv:N4 miostimulátor öv

 • csökkenti az izomfájdalmat;
 • edzi és erősíti az izmokat;
 • serkenti a bélmozgást;
 • javítja a vérkeringést;
 • elősegíti a nyirok-kiválasztódást;
 • lehetővé teszi a bőralatti zsírréteg csökkenést;
 • anticellulit (narancsbőr ellenes) hatást fejt ki;

Az övet lehet használni a talpakon, váll területén, hason, faron, csípőn, lábikrán, derékon.