"... Február végén találtam rá a Nuga Bestre. Azóta az ágyon kívül a palást a negyedik termékünk, amit módomban állt kipróbálnom. Ezek közül a Miracle II az életem nélkülözhetetlen részévé vált a kertben munka közben. Pihenés, alvás közben is élvezem jótékony hatását. Jelenleg a palástot van módunkban kipróbálni a szalonban. Én fekvő helyzetben éreztem a legnagyobb hatását. Csontritkulásom, csípőkopásom és nőgyógyászati problémáim miatt fél-fél oldalamat tudom egyszerre kezelni vele. Ezzel egy időben a hónalj környéki nyirokrendszerre, tüdőre, emésztésre, jobb oldalon alkalmazva a májra is kifejti jótékony hatását. Szóval szenzációs termék, az ágy után eddig ez viszi a pálmát.

Nagyon jó lenne, ha ennek a csodának az autós változatát el tudnák készíteni, amit szivargyújtóról lehetne üzemeltetni. Ha csak a kamionosokra gondolok, akiknél szakmájuk miatt gerinc, aranyér, prosztata problémákkal küzdenek, amelyek miatt betegállományba kényszerülnek, ezzel a világon milliárdokat lehetne megtakarítani, nem beszélve arról, hogy sokaknak nem kellene megismernie az elviselhetetlen fájdalmat.
Köszönöm az elmúlt hat és fél hónapot, az Önök termékeivel sokat javult az egészségem, sokkal kiegyensúlyozottabb lettem termékeiknek köszönhetően. ..."

Forgó Mária, 2012 szeptember