Tapasztalatok az MHP-100 turmánium palást rendszeres használata során

"... Régóta lerakódások voltak a hörgőimen. 4 napi használat után minden köhögéskor felszakadozik a lerakódott dolog. Ráüléskor javult az aranyér problémám. A térdem és forgóm fájdalma lényegesen csökkent, szinte alig érzem. Ha úgy fekszünk, hogy szendvics formában takarjuk be magunkat, egyszerre több problémán is segíteni tudunk. Lányommal együtt járunk a Nuga Bestbe, neki a stressz oldásban segített. A nyaki meszesedését szeretné még eltüntetni, ezért folyamatosan a vállára teszi a palástot.
Szívem egész hálájával gondolok a Nuga Bestre, amikor használhatom a Turmánium Palástot. ..."

Rudolfné Marika

"... Szeretnék köszönetet mondani azért, hogy megismerhettem a palástot.
Megszüntette a fájdalmat, mely hosszú ideje kínzott a bal lábamban. Szendvics effektust alkalmazva csomagoltam be magam derekamtól a térdemig. Az ülőideg gyulladás, a reumatikus fájdalom, porckopás, csontkopás a kezelés alatt és utána is már egy napig nem voltak fájdalmaim.
Valószínű, hogy a sokadik alkalmazást követően, már egy hétig is tünetmentes leszek. Számomra ez nagyon nagy eredmény. ..."

Hinkel Henrikné

"... Már évek óta szenvedek nyaki fájdalommal. Erősen befeszül, bemered a nyakam, gyakran se jobbra se balra nem tudom fordítani. Ilyenkor hetekig is eltart még egy kicsit javul.
Én 6 alkalommal használtam a turmánium palástot. Ez után azt tapasztaltam, hogy könnyedén forgatom minden irányba a nyakam. Egy lelazult, könnyed érzést. Továbbá munkám során olyan fizikai munkát végeztem, ahol mind két kezem 8 órán keresztül igénybe volt véve. Ezáltal állandó váll fájdalmaim voltak, ettől a karomat nehezen bírtam felemelni. Most nem fáj a vállam, a karom minden irányba emelem, forgatom, és nem fáj. Nagyon jól érzem magam. Emellett az ujjaimat is alá helyezem, mert 2 ujjam el van deformálódva, szélesebb a többinél. Most már ezek is kezdenek a többire hasonlítani. És ez által érzett fájdalmam is enyhült. ..."

Kiss Ferencné Erzsébet

"... Február végén találtam rá a Nuga Bestre. Azóta az ágyon kívül a palást a negyedik termékünk, amit módomban állt kipróbálnom. Ezek közül a Miracle II az életem nélkülözhetetlen részévé vált a kertben munka közben. Pihenés, alvás közben is élvezem jótékony hatását. Jelenleg a palástot van módunkban kipróbálni a szalonban. Én fekvő helyzetben éreztem a legnagyobb hatását. Csontritkulásom, csípőkopásom és nőgyógyászati problémáim miatt fél-fél oldalamat tudom egyszerre kezelni vele. Ezzel egy időben a hónalj környéki nyirokrendszerre, tüdőre, emésztésre, jobb oldalon alkalmazva a májra is kifejti jótékony hatását. Szóval szenzációs termék, az ágy után eddig ez viszi a pálmát.

Nagyon jó lenne, ha ennek a csodának az autós változatát el tudnák készíteni, amit szivargyújtóról lehetne üzemeltetni. Ha csak a kamionosokra gondolok, akiknél szakmájuk miatt gerinc, aranyér, prosztata problémákkal küzdenek, amelyek miatt betegállományba kényszerülnek, ezzel a világon milliárdokat lehetne megtakarítani, nem beszélve arról, hogy sokaknak nem kellene megismernie az elviselhetetlen fájdalmat.
Köszönöm az elmúlt hat és fél hónapot, az Önök termékeivel sokat javult az egészségem, sokkal kiegyensúlyozottabb lettem termékeiknek köszönhetően. ..."

Forgó Mária

"... Öt alkalommal használtam a palástot és máris jelentős javulásról számolhatok be. Nagy fájdalmaim vannak a keresztcsontomnál, a lábaim nem bírtam emelni. Szendvicsbe tekertük ezt a részt a fájdalom jelentősen csökkent. Nagyon hatékony kiegészítő ez a termék is.
Egy éve vagyok Nuga Best családtag, mely nagy büszkeséggel tölt el, hogy több termékük boldog tulajdonosa lehetek. Hirdethetem büszkén használatuk jótékony hatását.
Elnök Úr, maradok nagy tisztelője és kívánok jó egészséget további sikeres munkájához. ..."

Haranginé Marcsi

"... Igen szerencsésnek érzem magam, hogy a Gogol utcai bemutató terem vendége lehetek. Az NM-5000 berendezés és kiegészítői rendszeres használatával csodálatos javulási eredményeket értem el. A javulási eredményeimhez hozzásegítettek az év közben kiegészítőkként bemutatott és használható "Csodálatos új termékek ".
És most itt a legújabb: a Turmánium Palást! Három használati módját alkalmaztam: palástként, ülő helyzetben és fekvő helyzetben. Mind a három kezelési módnál csodálatosan éreztem a hatását. A fekvő helyzeti gyógyítását választottam, a bal térdem alatt kiújult cisztát kezelem és a deréktáji szerveim gyógyítom. Gyógyító ereje szuper, cisztám szépen szívódik fel. A Turmánium Palást igen nagy előnye, hogy rugalmas, ezért jól helyezhetjük gyógyítani kívánt testrészünkre.
Nagyon szépen köszönöm, amit a Nuga Besttől kapok. ..."

Halupka Józsefné

"... Az első tapasztalatom az volt, alaposan leizzadtam a palást alatt, ami méregtelenített. Már tudok fésülködni fájdalom nélkül.
Fellazultak a nyaki erek az infravörös besugárzás alatt, nyaki meszesedés enyhült. Fel tudom könnyebben dolgozni a negatív dolgokat. A meleg hatására a közérzetem is javult az napra, természetesen a negatív hosszú hullámok hatására. A légúti asztmaszerű betegségem is sokkal jobb állapotban van és a lépcsőn sem fulladok. Az elmeszesedett nyakamat is sokban gyógyította, a nyakamat sokkal könnyebben tudom forgatni.
Nem hagyok ki egy kezelési lehetőséget sem, még akkor, sem ha sokat kell várnom, ameddig rám kerül a sor! ..."

Ballai Attiláné Éva

"... Életem egyik legjobb döntése volt, amikor egy kedves ismerősöm meghívására igent mondtam. A Nuga Best termékei szinte az egész testet gyógyítják. A lelki boldogságomhoz pedig a szalon hangulata, a kedves emberek járulnak hozzá.
Mivel sokat számítógépezem, a jobb kezemet az egéren tartom órákon át. Valószínűleg ez is hozzájárul ahhoz, hogy a jobb vállam újra és újra megfájdul. Ehhez a legjobb segítség a palást. A nagyon kellemes melege ellazítja a fájdalmas területet. A kezelés után órákon át csökken a fájdalom. Szeretném minél többet igénybe venni.

Az interneten láttam milyen sokféle terméket fejlesztettek ki. Remélem mindegyiket lesz mód kipróbálni.
Köszönöm a lehetőséget az egészségem visszaállításához és megtartásához. ..."

Bártfainé Kiss Anna

"... Pár héttel ezelőtt kolleganőm kérésére jártam el a Nuga Best szalonba, hogy megismerkedjek termékeikkel. Nagyon jókat mondott a Turmánium Palástról. Szerencsémre már az első napon használhattam én is a palástot. Fekve használtam, betakarva vele a jobb csípőmet és térdemet, mert ezeket már hosszabb ideje nehezebben, fájdalmasan tudtam mozgatni. Már az első használat után érzékeltem, hogy szűnik a fájdalom. Pár nap múlva újra eljöttem, mert mindenképpen használni akartam a palástot, ezért kivártam a soromat türelmesen. Közben rengeteg hasznos információt hallottam a palástról és gyógyító hatásáról. Mikor a vállamon volt a palást kellemesen átjárta minden porcikámat a gyógyító ereje és melege.

Köszönöm, hogy megtapasztalhattam a turmánium palást simogató, fájdalomcsillapító és egyedülállóan finom, kellemes melegét, mely kimondhatatlanul jó érzés! ..."

Kovácsné Orosz Elvira