Tapasztalatok az NM-30 nyaki korrekciós eszköz rendszeres használata során

"... Magas volt a vérnyomásom, este akár 220-ra is felment. Néha éjszaka nagyon rosszul voltam. Az ízületeim a kezemben nagyon fájtak. Az NM-30 nyaki korrekciós eszköz egy csoda. Mióta ezen alszom, 150-nél magasabbra soha nem ugrik fel a vérnyomásom. Végig alszom az éjszakát. Sokkal nyugodtabb vagyok. TV nézés közben a kezemet tartom rajta, és az ízületeimet gyógyítom és nagyon jól csökkentette a fájdalmakat. Nagyon köszönöm a Nuga Bestnek. ..."

Kelecsényi Attiláné

"... A kettes, hármas csigolya meszesedése miatt - állandó gyógyszerezés ellenére - több fájdalmas problémám volt:

  • nyak, fej, vállfájás
  • kar és kézzsibbadás
  • alvászavar
  • kéz ujjain göbös elváltozás, ízületi gyulladás
  • ezen túlmenően a legfájóbb a sűrűn jelentkező lábizom görcsök

A korrekciós párna otthoni használatát követően az első 4-5 alkalommal erősödtek a különböző helyeken lévő fájások, ennek ellenére a kezelést nem hagytam abba, sőt növeltem a kezelés napi gyakoriságát.
Másodlagos célom a problémás helyeken fellépő fájdalom, gyulladás megszüntetése volt, amit aránylag rövid időn belül el is értem, mert az otthoni nyugodt körülmények - még TV nézés közben is - a folyamatos kezelésnek szenzációs eredménye lett:

  • oldódott a meszesedés
  • a nyak merevsége, fej, vállfájás, alvászavar megszűnt
  • az ujjakon lévő göbök kisebbedtek, részben eltűntek, ez kétszeres örömöt jelentett, részben esztétikailag, de a lényeg az ízületi gyulladást és erősíti a szervezet öngyógyító erejét.

Orvosi igazolással nem rendelkezem, csak a házi orvosom igen nagy jelentőségű elismerésével. Köszönet a Nuga Bestnek, hogy hozzájuthattam e remek készülékhez. ..."

Szili Lászlóné

"... Pszichésen nagyon régóta problémáim vannak, továbbá a fizikai állapotom is nagyon rossz helyzetben van. Többször voltam kórházban, sebészeten és pszichiátrián is. 1997-től vagyok nyilvántartva, mint mániás depressziós, anorexia nervosa diagnózissal, bipoláris személyiségzavarral (bordarlaine). 9 éves korom óta szenvedek migrénes fejfájással, 12 éves koromban már Ekuimot írt fel az orvos. A térdemet eddig 4 alkalommal műtötték és mielőtt a Nuga Best-re jártam, újra műteni akarták, ezúttal mindkettőt. A Nuga Best berendezésnek és a Turmánium szőnyegnek köszönhetően, hihetetlen gyorsasággal javult az állapotom, mind pszichésen, és fizikailag egyaránt. Az orvosom is meglepődött a gondozóban, hogy mennyire megváltoztam, nem vagyok olyan sápadt és nyúzott. Saját elmondása szerint is, illetve az engem korábban ismerő látogatók és itt dolgozók is sokszor mondják, hogy szinte ragyogok! Az itt dolgozó kollégáknak, az ide járó látogatók szeretete még rengeteg energiát ad nekem! ..."

Ács Nikoletta