Tapasztalatok az NM-55 "Második szív" rendszeres használata során

"Bizony, bizony mondom néktek,
„Második szívet” kihagyni vétek!
Szúrja a talpad, kering a véred,
Használva a száz évet is eléred!
Tizenkét perc a „Második szív” fölött,
Harmóniát érzel a szerveid között.
Idegvégződésed megmasszírozza,
Közérzeted helyrehozza.
Ezért használd, amíg lehet
Tizenkét perc a tüske felett."

Sáska Péter

"… Eredmények:

 • látványosan húzódik vissza a bokámon a kidudorodó visszér
 • sokat javult a hallásom
 • tisztult az arcüregem, érezhetően szakad fel róla a korábbi lerakodás
 • érzem, hogy fel vagyok töltve energiával
 • ritka kivétellel, jó az alvásom
 • észreveszem magamon, hogy javul a tűrőképességem
 • javul az általános közérzetem
 • többet bírok dolgozni
 • tartom a súlyom, nem ragadnak rám a kilók. …"

Kőrösladányi Györgyné

"… Nekem nagyon kellemes, amikor rá állok és ellazítja az izmokat. Ez által javítja a vérkeringést a lábamba. Eleinte nagyon fájt tőle a lábam, de ez hamar elmúlt. Mivel visszeresek a lábaim, fájni, égni szoktak, de ez most már elmúlóban van. Sőt az alvásom is javult tőle, már nyugodtan végigalszom az éjszakát. Kezelés után, mikor megyek haza, úgy érzem, olyan könnyűek a lábaim, talán még repülni is tudnék. szeretném ezt az állapotot megőrizni, ezért a jövőben is ide fogok járni, amíg van rá alkalom.
Köszönet a feltalálónak a forgalmazónak és a személyzetnek! …"

Polovics Mihályné

"… Örömmel járok a Nuga Best szalonba, amint az alant felsoroltak is bizonyítanak.
Fájdalmaktól, különböző problémáktól, orvosokat mellőzve (fájdalomcsillapító gyógyszer nélkül) az igazgatónő és minden kolléga segítségével a kezelések lehetővé tételével nem hagytam, hogy a betegségek uralkodjanak rajtam. Sajnos többek között a járásom nehézkessé vált, mivel a jobb lábamat megerőltettem, ezáltal a fájdalom kihatott a gerincoszlopomra is. Kellően megtapasztaltam „Második szív” jótékony hatását, ezt bizonyítja a tény is, hogy fantasztikusan jó tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen talpunkon vannak az akupunktúrás pontok, mely hatással vannak különböző szerveinkre is. használatát követően javult a vérkeringésem és alvásom. Tehát elmondhatom, mióta a bioszőnyegen állok, úgy érzem, a mennyországban állok. Ezért a gyors javulásért köszönet a Nuga Best – nek! …"

Koller Mária

"… Én „Második szív”-et három éve használom/juk otthon. A fiam minden reggel ezzel ébred, ő használja először, azután én is. Kimaradhatatlan! Nagyon szeretjük. Fiamnak nagyon sokat segít a keringésre és cukorbetegségére. Szép eredményei vannak a használata óta. Rám is jó hatással van. A keringésem és vérnyomásom helyreállt. ½ szem gyógyszert kell bevennem naponta 4 helyett.  Idegrendszert is javítja. Sokkal lazább vagyok. Gerincsérvem sem jött elő, nincs fájdalmam. Anyagcserénkre is jó hatással van. Családom mindennapjaihoz hozzátartozik. Minden reggel használjuk. Ezenkívül van más termékünk is van: nagyszőnyeg, ízületkezelő, szélesöv és Miracle. Nagyon örülök, hogy vannak ezek a termékek. Köszönöm! …"

Baróth Erzsébet

"… Én bevallom, örülök, hogy újra itt van a „Második szív”! Úgy érzem, minden alkalommal, mintha kicseréltek volna. Teljesen fel vagyok dobva, jól érzem magam. Gondolom, ez azért van, mert segíti a vérkeringésemet, az anyagcserémet, jót tesz az idegrendszeremnek, stb. Néha kicsit kellemetlen, de amit kapunk érte, szívesen elviselem. …"

Hirdi Józsefné

"… Júliusban 19 alkalommal használtam a „Második szív” bioszőnyeget, aminek hatást egyre jobban érzem. Határozattan jobb a bélműködésem és érzem az anyagcserémre történő jó hatását. Ez abban nyilvánul meg, hogy étvágyam sokkal jobb és sikerült 3 kg-ot híznom. Ez csoda, mert évek óta nagyon sovány vagyok. A szőnyeg hatásának tulajdonítom azt is, hogy a hajam erőteljes hullása is megállt.
Szerencsére több Nuga Best termékkel rendelkezem, de ezeknek a jó hatásokat a „Második szív” használatával egyre jobban érzem. …"

Horváth Andrásné

"… Amióta itt van a szalonban, minden nap használni tudtam a „Második szívet”-et. Eleinte csak zoknival tudtam ráállni, mert borzalmasan fájt a talpam. A kezelés után megnézhettem, hogy hol van a baj a szerveimben, hol kell javítani.
Tapasztalataim:

 • megszűnt a nehézláb érzésem, ami különösen nyáron szokott előfordulni.
 • visszértágulataim dudora apadt.
 • bal térdem egyszer sem fájt azóta.
 • a bal sarkamban a kezelések hatására fellépő fájdalom, bizonyára jobbulási reakció.
 • mivel javította a keringést, az ágyon való kezelés sokkal hatékonyabbnak bizonyult.
 • a talpon és sarkamon a bőrkeményedés puhult. …"

Vörös Veronika

"… az NM 55 Bioszőnyeg nagyon intenzív, gyors segítségnyújtó segédeszköznek tartom az alábbiak miatt, saját tapasztalatom alapján:
1, Hónapok óta tartó, rendszeres aranyér problémám 4 nap használat után olyan látványosan javult, hogy nincs kitüremkedés, vérzés.
2, Az ülőcsont és idegek fájdalmától közel 2 hónapja szenvedtem egy fürdés utáni kádba visszaesés eredményeként. Most már nincs csont és idegfájdalom ha ülök. Ez nagyon jó érzés, mely párosul azzal, hogy a bélműködésem is jobb lett, de még a lábszár görcsök sem jelentkeznek olyan sűrűn, mint eddig.
Ezeket a javulásokat a bioszőnyegen való ülés segítségével értem el 4 nap alatt!

Köszönet a feltalálónak ezért a szőnyegért. A szőnyeggel és a többi kiegészítővel együtt hatásos javulást tudunk elérni. Köszönet a tulajdonosoknak és a kedves konzulenseknek mindezért. …"

Győri Lajosné Edit

"… Kedves ismerősömmel beszéltem telefonon, amikor is felhívta a figyelmemet a Nuga Best berendezéseinek hatásira. Eddig nem is hallottam róla. Mondta, hogy: te is a közelben laksz, miért nem élsz a lehetőséggel.
Végtelenül örültem, mert nemrégiben a külföldi tartózkodásunkkor elfogott a szédülés. Miután beszéltem a háziorvosommal, kiderült, hogy bizony meszesedési problémáról van szó. Július 28-a óta járok e kedves helyre, és mióta igénybe veszem a csodálatosan gondos kezeléseket, elmúlt a szédülésem. Tapasztalataim: fokozza az anyagcserét, javítja a vérkeringést, elősegíti a jó alvást, elősegíti szervezet immunitását, tele lesz az ember vitalitással, életerővel. Remélem a sejteket is erősíti. Köszönöm a Nuga Best munkatársainak az erőfeszítést, segítséget …"

Dr. Berkes Marianna