"... A turmánium kisszőnyeget a családunkban négy generáció teljes megelégedettséggel használja.
Édesanyám azóta jobban alszik, a kisszőnyegen fekszik minden este, azóta nem szenved álmatlanságban. Megszűntek az éjszakai lábgörcsei. Immunrendszere erősödött, azóta nincsenek általános panaszai, javult a közérzete. Jobbulási tüneteit látva, én is vettem kisszőnyeget, amikor erős hátfájástól szenvedtem. Valószínű a gyulladás- és fájdalomcsillapító hatásának köszönhetően gyakori használat mellett teljesen megszűnt a hátfájásom.
A visszerem is halványodott, amióta használom a szőnyeget, az erek kitágulnak, jobb a vérkeringésem.
Lányom is használja az én javulási tüneteimet látva. Az 5 gyereke mellett a turmánium kisszőnyeg használata jó feszültségoldó, immunrendszer erősítő. Az unokáimnál is megfigyeltük a jobbulási tüneteket.
Az egyik gyerek focizás közben ínhúzódást kapott. Gyakran helyezte lábát a kisszőnyegre, ami segítette a gyors gyógyulásban.
Rendszeres használata felerősíti a méreganyag eltávolítását, amit az unokáimnál naponta észlelünk. Az egyik gyerek amióta minden este elalvás előtt ráfekszik a kisszőnyegre, azóta nem pisil be. Ez óriási eredmény, mert korábban sajnos mindennapos volt a bepisilés.
Összegezve: az egész család, a legkisebbtől a legidősebbig szereti és szívesen használja a turmánium kisszőnyeget, amit minden korosztálynak csak ajánlani tudunk! ..."

Erdős Anna, 2013 április