"... Közel 40 évig évente erősödő pollen allergiám van. A szezon évente hónapról-hónapra korábban kezdődött és egyre több féle dologra lettem allergiás. A vérem 10-15 éve besűrűsödött és rendszeres eszméletvesztésem volt. A vérhígító gyógyszer hatására refluxom lett. Évek óta alvászavarom is volt.
Az első 5-10 alkalom után végigaludtam az éjszakát és így napközben is nyugodtabb lettem. Most kb. 60 kezelésnél tartok és az allergiás tüneteim kb. 80%A kezeléseket homeopátiás gyógyszerrel egészítem ki. Vásároltunk kis turmánium szőnyeget, melyet a párommal felváltva használjuk. Jótékony hatása vitathatatlan. A reflux gyógyszerem, melyet naponta szedtem, lecsökkentettem heti 2 kapszulára. A teljes gyógyulást 120 alkalom utánra várom.
Kb. 50. alkalom után a vizeletem véressé vált. Az alsónadrágban véres cseppek jelentek meg. Nem volt tudomásom a húgyút problémákról. Másnapra a vizelet normál egészséges színű lett. Így olyan esetleges gondtól, problémától szabadultam meg, melyről nem tudtam. ..."

Bicskey Tibor, 2009 április