Tapasztalatok az NM-80 kis turmánium szőnyeg rendszeres használata során

"... A turmánium kisszőnyeget a családunkban négy generáció teljes megelégedettséggel használja.
Édesanyám azóta jobban alszik, a kisszőnyegen fekszik minden este, azóta nem szenved álmatlanságban. Megszűntek az éjszakai lábgörcsei. Immunrendszere erősödött, azóta nincsenek általános panaszai, javult a közérzete. Jobbulási tüneteit látva, én is vettem kisszőnyeget, amikor erős hátfájástól szenvedtem. Valószínű a gyulladás- és fájdalomcsillapító hatásának köszönhetően gyakori használat mellett teljesen megszűnt a hátfájásom.
A visszerem is halványodott, amióta használom a szőnyeget, az erek kitágulnak, jobb a vérkeringésem.
Lányom is használja az én javulási tüneteimet látva. Az 5 gyereke mellett a turmánium kisszőnyeg használata jó feszültségoldó, immunrendszer erősítő. Az unokáimnál is megfigyeltük a jobbulási tüneteket.
Az egyik gyerek focizás közben ínhúzódást kapott. Gyakran helyezte lábát a kisszőnyegre, ami segítette a gyors gyógyulásban.
Rendszeres használata felerősíti a méreganyag eltávolítását, amit az unokáimnál naponta észlelünk. Az egyik gyerek amióta minden este elalvás előtt ráfekszik a kisszőnyegre, azóta nem pisil be. Ez óriási eredmény, mert korábban sajnos mindennapos volt a bepisilés.
Összegezve: az egész család, a legkisebbtől a legidősebbig szereti és szívesen használja a turmánium kisszőnyeget, amit minden korosztálynak csak ajánlani tudunk! ..."

Erdős Anna

"... 35 alkalommal voltam idáig kezelésen. Hetenként két-három alkalommal tudtam használni a kisszőnyeget, hol fekve – hol ülve. Az első három héten nagyon fáradt és álmos voltam mindig, nagyon sokat feküdtem és aludtam, és mellé még fájdalmaim voltak.
A 4. hét nagyon erős hátfájással telt el, főként a reggeli keléskor. Volt egy éjszaka, ami a kínok-kínját hozta, sírtam a fájdalomtól.
Az 5. hét hozott változást. Kezdett megszűnni a vállamtól a nyakamba jövő fájó érzés, ami nagyon rossz volt. Úgy éreztem, hogy megfulladok. Ez hála a kis szőnyegnek és az ágynak. Megszűnt és múladozik lassan a kezem zsibbadása is.
A gerincem is lassan javulgat.
Köszönet mindannyitoknak, áldozatos és segítőkész munkátokért. ..."

Urbán Andrásné Jutka

"... Hetek óta használom a kisszőnyeget, 210 gyöngyöcskéje melegíti, gyógyítja a testemet. Nekem sokat segített, javult a fájós derekam, rendbe jött az aranyerem. Otthon is van Turmánium szőnyegem. Hazamegyek, bekapcsolom, ahogy a munkám engedi. Ülve, állva használom. Feltéve, ha otthon van. Kis csavargó, sokat van úton. Segít a családnak. A baráti körömnek jó eredményeivel segít a Nuga Best jó hírének!
A Turmánium kerámia nem csak másokon segít. Önmagán is lendített és a jó eredményeivel kiérdemelte a BIOKERÁMIA címet. ..."

Ambrus Ilona

"... Közel 40 évig évente erősödő pollen allergiám van. A szezon évente hónapról-hónapra korábban kezdődött és egyre több féle dologra lettem allergiás. A vérem 10-15 éve besűrűsödött és rendszeres eszméletvesztésem volt. A vérhígító gyógyszer hatására refluxom lett. Évek óta alvászavarom is volt.
Az első 5-10 alkalom után végigaludtam az éjszakát és így napközben is nyugodtabb lettem. Most kb. 60 kezelésnél tartok és az allergiás tüneteim kb. 80%A kezeléseket homeopátiás gyógyszerrel egészítem ki. Vásároltunk kis turmánium szőnyeget, melyet a párommal felváltva használjuk. Jótékony hatása vitathatatlan. A reflux gyógyszerem, melyet naponta szedtem, lecsökkentettem heti 2 kapszulára. A teljes gyógyulást 120 alkalom utánra várom.
Kb. 50. alkalom után a vizeletem véressé vált. Az alsónadrágban véres cseppek jelentek meg. Nem volt tudomásom a húgyút problémákról. Másnapra a vizelet normál egészséges színű lett. Így olyan esetleges gondtól, problémától szabadultam meg, melyről nem tudtam. ..."

Bicskey Tibor

"... 1992-ben a gerincemmel százalékoltak le. Az egészségi állapotom az évek során tovább romlott. A járás, a házimunka már csak derékmerevítő övvel volt elviselhető. Ehhez társult még a térdeim, a vállaim elviselhetetlen fájdalma.
Barátaim segítségével találtam a Nuga Best szalonra. Azóta kényelmesebben, fájdalom nélkül élek, a több száz alkalommal használt, Nuga Best térítésmentes, masszírozó, gyógyító-hőt kisugárzó ágy használata következtében.
Szervezetem jobban képes felvenni a kalciumot, csontritkulásom eggyel visszafelé lépett a normális szint felé.
Légcső asztmám, allergiám nagymértékben csökkent, rohamaim, köhögéseim nagyon ritkák mostanában.
Nyugodtabban alszom éjszaka, és nyugodtabban viselem a volt, vagy valós sérelmeket. Gyógyszereim szedése a minimálisra csökkent. Többet tudok mosolyogni, vidámabban, fájdalom nélkül tudok élni.
Mindezeket a Nuga Best szalonnak és a berendezéseknek, az itt kapott jó szavakért, én egyszerűen nagyon hálás vagyok. ..."

Halász Józsefné

"... régóta járok a Nuga Best kezelésekre, már írtam egy bizonyságot, ez a második. Az óta is meg vagyok elégedve, sőt még jobban mert a sima kezelés mellett egyéb kezelést, kedvezményt is igénybe vehetünk.
Áprilisban megvásároltam a kis turmánium szőnyeget, aminek nagyon örülök, mert mivel egyedül élek, nagyon ki tudom használni, minden testrészemet gyógyíthatom, sok javulást tapasztaltam.
Ez az idő, amit itt eltöltök, azért is hasznos, mert kikapcsolódom, javul a kedélyem és azt hiszem nem csak nekem, hanem a többi itt lévő társamnak is.
A jó kedélyhez az is hozzájárul, hogy mind a tulajdonos és a felesége, mind az alkalmazottak rendkívül kedvesek. ..."

Lados Imréné

"... Az állapotom a Nuga Best használatáig:

Csontritkulás, gerincferdülés, csigolyák összecsúszása, magas vérnyomás, savtúltengés, reflux, erős fájdalom a medencecsontnál járásnál, mozgásban erősen korlátozott voltam.
Májamon ciszták voltak, allergia tejtermékekre, alvászavar, rendszeresen szedtem az altatót.
Agóra fóbia, utazástól pánikrohamot kaptam.

Az állapotom a Nuga Best használata után:

5-10 kezelés turmánium szőnyegen - fájdalmaim elmúltak, nem szedek fájdalomcsillapítót.
15-20 kezelés - nem kell altató.
40-50 kezelés - vérnyomáscsökkentőt nem szedek.
Első naptól kezdve járok a Nuga Besthez, az elején voltak az utazás közben rosszulléteim, de soha nem fordultam vissza, mert tudtam, ha odaérek "jó helyen leszek".
200 kezelés után már nem kell szednem savlekötő gyógyszert.
Tejterméket eszem, semmi probléma nincs. 2008-ban csontsűrűség miatt eredménye comb nyak - 1,1,0,9, gerinc - 2,8.
Csontritkulás gyógyszert nem szedtem. Önkényesen abbahagytam, bíztam a Nuga Bestben. 2009-ben csontsűrűség mérés eredménye combnyak -1.,gerinc - 2,7 ..."

Lovas Györgyné Zsuzsanna

"... december óta vagyok a kicsi turmánium szőnyeg boldog tulajdonosa! Hogy milyen tapasztalataim vannak? Sorolom!
 • Éjjel a hátam alatt keresztbe van 35°C-ra van felfűtve télen, nyáron hideg.
 • Nem kell altató, 5 óra alvás után frissen kipihenve ébredek.
 • Nem kell fájdalomcsillapítót szednem.
 • Amikor a vállam eltört, nem éreztem fájdalmat, s a gyógytorna utáni fájdalmat gyorsan mulasztotta.
 • A reggeli két pohár víz megivása után ráülök egy-két órára, ez a magas vérnyomásomat szabályozta.
 • El tudtam indulni a Nuga Best szalonba, a pánikrohamok nem jöttek rám/a vérembe az oxigénszint normális lett.
 • A vérem oxigénszintje 60%-ról 96%-ra emelkedett 5 nap után.
 • Ráhasaltam, amikor fájt a hasam 60°C fokon használtam így két alkalommal a belemben lévő polip "természetes" úton távozott.
 • Ezután megszűnt az étel allergiám /tej allergia/.
 • A mellemben lévő 30, 40 éve meglévő ciszták eltűntek, feltételezem, mert éjjel rajta vannak.
 • Amikor ideges, feszült vagyok ráfekszem HIDEGEN! 20 perc után megnyugszom, a problémamegoldó képességem visszajön.
 • Bármi fáj, rögtön ráteszem, szűnik a fájdalom.
 • Hosszú utazás során a térdünkre teszem, nem dagad be a lábunk.
 • Ha egy kicsit napozáskor megéget a nap, hidegen ráfeküdve nyugtatja a bőrt, nem hámlik le utána.
 • Influenza esetén lázcsillapító, ha felfűtve 50-60°C fokon használom, 4-5 törölközőt teleizzadva két nap alatt elmúlik.
 • "Második szív" módjára használom, 60° fokra felfűtöm, odakészítek mellé jégszekrényben lehűtött kavicsokat és felváltva állok rá tavasszal, így méregtelenítenek. ..."

"... Urológusnál nem voltam, nem szeretem, ha belém nyúlnak. A konzulensek ismertetései és más információk alapján, úgy gondoltam, hogy a gyakori éjszakai vizelés (3x) prosztata probléma. A kézi kezelővel, a második 20 percben kezelgettem.
Jött a turmánium kisszőnyeg. Szerencsére az elmúlt hónapban gyakran használtam. Magam sem akartam elhinni, az utóbbi héten már csak egyszer kell éjszaka felkelni.
Ezt csak a kisszőnyegnek és a Nuga Best csapatnak köszönhetem. ..."

"... megvettem a kisszőnyeget, amit azóta is rendszeresen használok szinte minden testfelületemre. A télen olyan lumbális fájdalmam volt, hogy alig tudtam hazamenni a buszmegállóból. A kisszőnyeg használatával egy hét alatt jött rendbe, úgy hogy gyógyszert sem kellett szednem. Mind a két lábam csúnyán visszeres, erre is rendszeresen használom a szőnyeget. A jobb lábamon volt egy csúnya, pangó vérrel teli terület. Mindig attól féltem, hogy kifekélyesedik. A szőnyeg rendszeres, napi használata mellett szétoszlott. Most már megnyugodhatok. Mindenkinek csak ajánlani tudom a kisszőnyeget. ..."