Tapasztalatok az NM-200 ízületkezelő rendszeres használata során

"... novembertól van a családom birtokában a nagy szőnyeggel együtt az ízületkezelő, vagyis a "kétpontos". Naponta felváltva használjuk: leányom a májára, a férjem a derekára és a térdére, én a szememre, és forgóimra, valamint a fülemre veszem szívesen igénybe. Orvosi laborlelettel igazolt, a lányomnál pozitív eredmény változása történt, a férjem derékfájása megszűnt, a térdeinél nagyobb a probléma, mivel protézis műtétre van előjegyezve. 2012. október hónapban a jobb fülemben egy fülzúgás állt elő. Az orr-fül gégészeten kimosták a fülemet, de a probléma nem oldódott meg. Éjjel sem tudtam aludni. Az Ízületkezelőt a fül mögött használva naponta legalább három alkalommal minimum 20 percre, két hét után csökkent, majd teljesen megszűnt a fülzúgásom. A szemem miatt negyedévenként járok kontrollra a szemorvoshoz, a zöld hályogból eredő szemnyomás alakulása végett. A zöld hályog nem műthető, így az állandó ellenőrzés elengedhetetlen. Valami csodálatos lehetőséget kaptunk külön az ízületkezelő biztosításával, mivel lehetővé tették, hogy bárhova szállítva magunkkal a test bármely fájó pontján gyógyításra használni tudjuk. Köszönet érte! ..."

Kappel Istvánné

"... A kétpontos kezelő kiváló tulajdonságainak köszönhetően a torokfájásom nagymértékben lecsökkent. Mivel ez a problémám, gyerekkorom óta létezik, érzékenységével együtt kell élnem. Nagyon sűrűn ilyenkor tél közepén a garatköteg gyulladásomra antibiotikumot kaptam, de nem is egyfajtát. Iszonyú fájdalommal jár ez a betegség. Mióta nincs mandulám, azóta jelentkezik. A szervezetem megerősítése Nuga Best módszereinek köszönhetem, berendezése, kiegészítői jó. Kimagasló hatásai a torkomra /mandulám csonkjára/ gyógyítólag hatott. Ha a terápiát befejezem, a térdem alá fogom tenni, ott is gyógyuljon, erősödjenek az izmok, inak. A gyulladás itt is csökkenjen. A fájdalmat is csökkenteni képes. ..."

Hinkel Henrikné

"... Az ízület-kezelővel a nyaki 1-2-es csigolyámat kezeltem, mert recsegett, ropogott, és gyakori fejfájást okozott. Körülbelül a 4, vagy 5. kezelés után ez szépen rendbejött. Utána elkezdtem a nyaki artériát kezelni, és akkor érdekes dolgot fedeztem fel. A bal fülemre már régóta gyengébben hallok, mivel lyukas a dobhártyám. Egyszer csak észrevettem, hogy javult a hallásom. Most már tudom, hogy egyszerre két probléma is megoldódhat, ha rendszeresen használom az ízület-kezelőt. Köszönöm a lehetőséget, hogy az ízület-kezelővel ezektől a régi problémáimtól sorra megszabadulok. ..."

Szofrán Rózsa

"... Több mint egy év alatt sikeresen kezeltem különböző problémákat. Felső légúti megbetegedéseket (orr, torok, fül), fog, pajzsmirigy, petefészek és mellcisztákat, ízületi gondokat könyök, térd, csukló és váll fájdalmakat enyhített és megszületett. Hólyaghurutot, vesegyulladást, méregtelenítést felgyorsított. Bőrön lévő pattanásokat, sebeket begyógyított, hajhullást megszüntetett. Legújabb sikert a hosszú távú memória megerősítésére jelentette. Nyaki 1-2 csigolyám "recsegett" ezért a kétpontos kezelővel igyekeztem oldani a lerakódásokat. Nemcsak az sikerült, hanem "mellékhatásként" olyan, több mint 50 évvel ezelőtt bevésett képleteket, definíciókat is sikerült előhozni, amelynek unokám és én is nagyon örültünk! Viszont este 6 óra után nem célszerű használnom a készüléket, mert az agyfényesítő hatás sokáig tart és nehezen tudok elaludni. Nem iszom kávét, viszont szerintem igazi frissítő hatású a készülék. Köszönet a Nuga Bestnek, azért hogy ilyen sokoldalú praktikus eszközökkel igazi állapotjavítást érhetünk el. ..."

Őszné Ilona

"... Az ízületkezelőt a kezem gyógyítására használom. A jobb kezem csuklóban el volt törve és az ujjaimon az inak meghúzódtak és ettől kezdve nem tudom az ujjaimat tökéletesen kinyújtani. Próbáltam kezelni az ötpontos kezelővel, de az ízület-kezelő sokkal intenzívebb. Már három ujjam majdnem tökéletes, csak a középső ujjam nagyon makacs. Remélem ezt is sikerül meggyógyítanom. ..."

Fekete Béláné Ircsi

"... Az ízületkezelő: könnyen szólítható, kicsi a súlya, jó a formája, nagyon alkalmas sajátos problémák kezelésére. Tapasztalataim a használata során. Sok problémával küszködöm már hosszú évek óta. Fájdalom megszüntetésére, gyulladás csökkentésére, valamint jól oldja a letapadt kötött izmokat is. Nekem sokat segített a májkezelésnél, gyomor (reflux), hólyaghurut, láb, térd és váll ízület kezelésénél is. Vírusos influenzám volt, a kétpontos kezelővel kezeltem a hörgőmet, torkomat, homlokomat, füleimet és gyógyszer nélkül rövidebb idő alatt gyógyultam, mint más. A kis szerkezet volt az orvosom és a gyógyszerem. Nem csak nekem, hanem a családtagjaimnak is nagyon jók voltak a tapasztalataik a használata során. Kívánom, hogy mindenki otthonába legyen ízületkezelő. ..."

G. Irén

"... Hála Istennek én már otthon használom az "Ízületi kezelőt". Csodálatos találmány! Rendszeresen is tudom használni megelőzésre is, akár influenza, torokgyulladás ellen is. Gyógyításra is rendszeres használatra, epehólyag, húgyhólyaggyulladásra, menstruációs problémákra, stb. SZUPER, a legeslegjobb készülék/termék S. O. S elsősegélynyújtásra, már nagyon sokszor használtam e célból! IMÁDOM, mert kis helyen elfér, bárhová magammal vihetem és bármikor használható. A legeslegjobb fájdalomcsillapító a számomra. Kicsi, de a legerősebb hatásfokú az óriási turmánium mérete miatt. A legjobb ergonómiai alakjánál fogva mindenhova illik, a testnek nincs olyan pontja, ahová ne illeszkedne! Csodálatos ajándék e készülék, nagy örömömre szolgált már eddig is. Köszönöm és hálás vagyok érte, hogy megismerhettem és használhatom gyógyulásom, egészségem érdekében. Habár a családunkban mindenkinek hozott már fájdalommentes napokat! ..."

Frei Ágnes

"... január végén vettem észre a reklámtáblán a Nuga Best masszírozót. Felkeltette érdeklődésemet, még aznap bementem a terembe, megkérdeztem mit takar ez a készülék. Nagyon kedvesen, türelmesen felvilágosítottak a termékről. Másnap elmentem és kipróbáltam, annyira megtetszett, hogy elhívtam egy ismerősömet is. Nehéz volt a járás és fájdalmas, mivel csípőízület kopásban szenvedek. Alig 2 hét leforgása alatt észrevettem, hogy a fájdalmam elmúlt, amikor lépek, hosszabb távon tudok menni úgy, hogy nem fáj a csípőm. Ezt a Nuga Best terméknek köszönhetem. Itt említem meg a színvonalas foglalkozást, amit nyújtanak az itt dolgozók. Továbbra is folytatom, hogy gyógyulásom teljes legyen, ne kelljen másnak ápolni öregségemre, ha majd odajutok. ..."

Vancza Sándorné Ica

"... A kétpontos ízületkezelőt 6 alkalommal használtam a jobb és bal térdízületem kezelésére. A kezelés előtt hosszabb gyaloglás, illetve lépcsőn való járás alkalmával fájdalom jelentkezett a bal és jobboldali ízületekben, továbbá a láb lengetésekor ropogó hang volt észlelhető. A kezelések után fokozatosan csökkent, majd megszűnt a fájdalom és a ropogás is elmaradt. A gyaloglást hosszabb távolságon tudom megállás nélkül teljesíteni, továbbá a lépcsőn való járás teljesítménye is javult oly mértékben, hogy a korábbi 2 emelet helyett most már 4 emeletet is tudok megállás nélkül teljesíteni. Nagyon jó az ízületkezelő geometriai kialakítása is. Jól illeszkedik a test domborulataihoz. ..."

Bálint Nagy Gyula

"... Nagyon jó tapasztalatom van az ízületkezelőről. A fülemre 14 napja használom, mivel már több hete fáj. Gyógyító hatására 2 nappal ezelőtt sok váladék jött ki a fülemből, megindult a gyógyulás. Már csak egy kicsit fáj, és a hallásom is javult. Remélem a folyamatos kezelés teljesen megszünteti a fájdalmat. ..."

Barabás Dezsőné Erzsike