Tapasztalatok az NM-2500 nagy turmánium szőnyeg rendszeres használata során

"... augusztus óta járok a berendezésre. A Nuga Best termékekkel mindegyiket nagyon szeretem, főleg a nagyszőnyeget és a kispárnát. Ha ráfekszem a nagyszőnyegre, megnyugtat és perceken belül elalszom. És a vérnyomásom is megváltozott 200/180-ról 140/122-re. A lábam is ritkábban görcsöl be. Köszönet érte Lénáéknak és a Konzulenseknek, hogy itt lehetünk és a sok-sok türelmet és szeretetett, amit tőlük kapunk.

Köszönet, köszönet, köszönet. ..."

Kelecsényi Attiláné Margit

"... Két hete érkezett a nagy turmánium szőnyeg a szalonba. Naponta 20 percet fekhetünk rajta, ugyanúgy, mint a többi kiegészítővel, ezzel is kényeztetjük testünket, szerveinket. Tapasztalom, hogy jó kiegészítője a Nuga berendezésnek. Jól betakarózva szaunaként is használhatjuk. Ellazítja az izmainkat, serkenti a vérkeringésemet, a méreg anyagok ez által távoznak a véremből. Rugalmassá teszi az ereimet a hő hatására. A hosszúhullámú infravörös sugarak segítségével, amelyet körkörösen a turmánium kerámia sugároz itt a szőnyegen is megkapom.
Emésztőszervi megbetegedésem, hasnyálmirigy és epebántalmaim is voltak. CT vizsgálatra küldött az orvosom. Kaptam gyógyszert 1 hónapig szedtem, utána leálltam vele, inkább használtam a berendezést és a nagyszőnyeget. Másfél hónap után visszamentem az orvosi ellenőrzésre. Az eredményem javulást mutatott, „nagy örömömre”. Meglepődött az orvosom, hogy mennyit javultam, milyen jól nézek ki, nem vagyok összeesve, kisimult az arcom, nem szürke s bőröm, nem voltak panaszaim. A turmánium szőnyeg és a berendezés hozzá segítet a gyógyuláshoz, ami nagy eredmény számomra.

A nyaki korrekciós eszköznek a nyaki erek merevedését tudjuk helyre állítani, kéz zsibbadását, az alvásproblémákat és még sorolhatnám. Mióta használom ezt a terméket érezhető a kezem zsibbadásának enyhülése, a nyaki csigolyáimban nincs fájdalom.
A nyaki csigolyákat nem szabad felfűtött berendezéssel használni, ezt a termékeket testünk hőmérsékletével melegítjük fel, így vigyázunk a vérnyomásunk emelkedésére. A nyaki korrekciós eszközzel tudunk vigyázni a nyaki csigolyáink egészségére, gyógyítására.
Ez volt az én tapasztalatom ezekről a remek termékekről.

Köszönet a Nuga Best társulatnak. ..."

Váncza Ica

"... A csodálatos turmánium szőnyegnek és a nyaki párnának köszönhetően, hogy az évek óta zsibbadó lábujjaimat újból érzem. Nagyon sokat javult a lábam, ugyanis egyre kevesebbet fordul elő a rettenetes görcsös fájdalom.
Nagyon jó lett az emésztésem, majdnem egészen megszűnt a refluxom, csak nagy ritkán kell Salvust innom.
Az éjszakai alvásom is jobb lett, ugyanis a háromszori pisilés helyet már csak egyszer kell felkelnem. Javult a vérnyomásom is, nem ugrik fel magasra.
Sokat javult az erőnlétem is. Jobb a kedélyállapotom, de ehhez hozzájárult Icuka, Erika, Kriszta és Ferike fáradhatatlan munkája.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm! ..."

Dr. Hingl Jánosné Marika

"... Nagy örömmel használom a nagy turmánium szőnyeget és párnát. Kellemes tapasztalat, hogy a fellépő izzadás – amit gyűlölök – a szőnyegen nem zavar, sőt talán kellemesnek mondható.
Két fekvés után tapasztaltam, hogy a makacs nyak-, vállfeszülés, ami hetek óta zavar, egyszer csak eltűnt és minden irányba tekerve, nyújtva – a nyakam rugalmassága visszatért a vállfájás megszűnt.
A csípőfájdalmam, amivel régóta küszködött, főleg hajnalban jelentkezett most pár napja eltűnt.
A vizelet valóban sötétedett, amire mások hívtak fel a figyelmet. Tehát valóban növekedhet a méregtelenítés – mivel az étkezésem ugyanaz, csak a szőnyeg gyógyító hatására, illetve a felmelegített testet hatásosabban masszírozó berendezés lehet az oka.
Köszönet a lehetőségért. ..."

Horváth Mária

"... Nekem 11 hónapja van otthon szőnyegem. Ha fáradt vagy ideges vagyok, ráfekszem és elmúlik. Vérkeringésem is rossz volt, mert fázott a lábam, az már elmúlt. Nagyon jó gyógyít a szőnyeg mivel gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, nyugtató és sejtnövelő hatása van. Bár, ha nincsen fájdalom, már feledjük mi fájt.
Gyorsabb gyógyulást, akkor értem el, amikor ruha nélkül feküdtem rajta.
Már a gyógyszereim 50%-át elhagytam.
Párnát nagyon sokoldalúan lehet használni, és puha kényelmes.
Köszönet a Nuga Best személyzetnek! ..."

Keserűné Ella

"... A kezelés után könnyűnek, fellazultnak éreztem magam. Nem fájnak az ízületeim, a derekam, szinte újjá születtem. Jobban alszom, nyugalom tölt el. Felgyorsult a vérkeringésem, már nem zsibbad a kezem, lábam! Megtapasztaltam valóban stressz oldó hatása is van, segít a lelki bántalmak feldolgozásában!
Visszatér az életkedvem, már tudok újra társalogni, nevetni. Hinnünk-bíznunk kell abban, hogy valóban minden szervünket „Tetőtől – talpig” helyreállítjuk a turmánium kerámia segítségével.

A dolgozók az értékes előadás mellett, csodálatosan, szívet-lelket melengető énekkel szórakoztattak bennünket, ami szintén gyógyító hatású! 

A dolgozók lelkiismeretesen, odaadóan, segítőkészen végzik ezt a fáradságos munkát. Érezzük szeretetüket, hiszen ezt a munkát csak így lehet igazán végezni! Ezért nagy megbecsüléssel, szeretettel, segítőkészséggel tartozunk nekik viszonzásul.
Eredményes munkájukhoz kívánok sok sikert és nagyon jó egészséget! ..."

Siba Gergelyné Ocskó Valéria

"... A nagy turmánium szőnyeg maga a csoda, rajta feküdni olyan mintha egy velencei gondolában ringatóznék. A szőnyeg 20 perces használata komoly ízelítőt ad arról, hogy ha otthon használhatnám naponta többször – milyen fantasztikus eredményeket érnénk el. A kezelés számomra egy teljes ellazulást és kikapcsolódást jelent. Minden ízületem könnyebbé, mozgékonyabbá válik. A lépcsőzés a kezelés utáni órákban olyan könnyűvé válik, hogy szinte repülök a föld felett. Nem elhanyagolható szempont, hogy a bőrömre is kedvező hatást fejt ki, köszönhetően a szauna hatás méregtelenítésének. Bár otthonomban is használhatnék egy ilyen szőnyeget.
A nyaki párna használata további lazulást eredményez a nyaki és váll régiókban. Ennek eredményeként a vezetésnél sokkal könnyebben és nagyobb ívben sikerül. Így teljesen komplett a kezelés. Köszönet ezért a tulajdonosoknak és a Nuga Best cégnek. ..."

Bollók Marika

"... Azt hiszem az előző korosztálynak lehetősége sem volt ilyen egészségjavításra, mint nekünk. Emelkedik az életkor, nagyon sok egészségi problémával. 77 éves vagyok, 3. éve járok a Nuga Bestbe, hogy turmánium kerámiával kezeljem magam.
Most a nagy szőnyeggel és párnával, utána a berendezéssel nagyon segített rajtam a kezelés.

Pár hónapja orvosilag kimutathatatlan problémám volt, erős gyengeség, oxigénhiány, erő fáradtság jelentkezett. Ezért lelkileg is padlóra kerültem. Mióta az új szőnyeg-párna, berendezés együttessel kezelnek, elkezdtem javulni, ismét úgy, mint előtte a két év alatt (az asztma, pajzsmirigy, ízületek, alvás és közérzet rendeződés csodálatos jobbulása) ismét elkezdődött egy újabb javulás. A Biokezelések új reményt adnak az emberiségnek. Nem mérgeződünk a gyógyszerek mellékhatásaival. Köszönet érte mindenkinek – a kutatóknak a szalonokban dolgozóknak – akik ebben részt vesznek. Ők a mi korunk ajándékai, segítenek életünk jobbá tételében! ..."

Dr. Brúzsa Mihályné Márti

"... Nekem könnyű véleményt mondani a nagyszőnyegről, mert otthon használom több mint egy éve. Nagyon jó hatással van az erek állapotára, rugalmasságára és ez által javul a vérkeringés és a vérnyomás is.
Nagyon sokat segít a visszerek pihentetésében és teljesen rendben tartja a bélműködésem. Itt a szalonban nagyon jól előkészít a berendezésen való fekvéshez-kezeléshez. Sokkal lazábbak lesznek az izmok és ez segíti a görgők munkáját.

Meg kell jegyeznem, hogy ez az újabb szőnyeg kényelmesebb az előzőnél. A hatszögletű gombok jobban simulnak az ember testéhez!
Nagyon ötletes dolognak tartom és köszönet érte, hogy mindenki tudja használni ezt a kiegészítő eszköz. A nyaki párna segíti a nyaki erek működését és ezáltal a jobb agyi vérellátást.
Szeretném még megemlíteni, hogy pacemakerem van, aminek a működését a nagy szőnyeg nem befolyásolja. ..."

Horváth Ferenc

"... Több mint egy éve a miénk a nagy turmánium szőnyeg, még a régebbi típus. Kissé nehéz, de nagyon megszerettük jótékony, finom meleg és immunrendszert erősítő, alvást segítő hatása miatt. Van, hogy csak a lábam melegítem rajta, de napi használatban van nálunk. Az új szőnyeg kellemesebb, jól előkészíti az ember izmait a görgőkre, rugalmasabb, könnyebb és rendelkezik mindazon tulajdonságokkal, mint az előző. El tudnám viselni az ágyunk másik felénis, az én oldalamon. Sokat segít, ha rendszeresen használjuk itt és otthon is. Javult a csontritkulásom, több méreganyag távozott el, a vérkeringésem is sokkal jobb, de 30 éves problémák megszüntetéséhez még több idő kell és természetesen a rendszeres járás a Nuga Bestbe javítja a bélműködésem és hason és hanyatt is tökéletes. A párna nekem hanyatt fekve jobb a nyaki csigolyáim meszesedése miatt kellemes és pihentető rajta feküdni. Szerintem mindenkinek jót tesz. ..."

Horváth Ferencné Marcsi