Tapasztalatok az N4 masszírozó berendezés rendszeres használata során

"... feleségemmel voltam először együtt a Nuga Best szalonban. A barátságos családi légkör azonnal lenyűgözött. Egy évig balesetből kifolyólag vállfájással küszködtem. Magas vérnyomásra gyógyszert szedek. Az egyik vesémben 2-3 mm nagyságú kört mutattak ki két évvel ezelőtt és prosztata problémáim is vannak. 2009. február 25-énvásároltunk egy kis turmánium szőnyeget, amit azóta minden nap használok, számítógép előtt rajta ülök is, reggelente is gyógyítom magam. Valószínű a berendezésnek és a "második szívnek" is köszönhetem, hogy a 2009. április 1-jén ultrahangos vizsgálaton nem találták a vízkövemet, aminek nagyon-nagyon örültem. A prosztatanagyobbodással még mindig gondjaim vannak, de remélem juniusig abban is bekövetkezik a javulás. Csak szorgalmasan kell járni minden nap és sok-sok vizet inni, ami már könnyebb mint régen. ..."

Gyalókai Csaba

"... Az állapotom a Nuga Best használatáig:
Sok egészségügyi problémával jöttem a Nuga Best-be. Fájt a térdem, nehezen mozogtam, fáradékony, rossz kedvű, levert voltam.

Rosszabbodási reakciók:
A kezdés igen fájdalmas volt, kevéssé hittem, hogy valaha is javít a bajaimon.

Az állapotom a Nuga Best használata után:
Az első javulás a lábam 3-ik hét után jelentősen javult, könnyen járok, emeletre simán felmegyek, többet sétálok, mozgok, nem érzek fájdalmat és fáradtságot. A sarkantyúm már alig észrevehető, nem fáj, hála a "második szívnek", amit naponta 2-3szor használok. Az életkedvem pozitívan változott. A miostimulátor öv használatával a súlyom is szépen csökken. A napi előadások mindig adnak valami újat, amit újra kipróbálhatok. Most például a fülzúgást kezelem, hol az öt, hol a 9 pontos kezelővel. Már kezd csökkenni a zúgás.

Hálásan köszönöm a Nuga Best tulajdonosoknak, akik létrehozták a szalont és köszönet az asszisztenseknek, akik folyamatosan figyelnek ránk és segítenek a berendezés helyes használatában.
Egy éve járok naponta és ez olyan egészségi változást hozott, hogy a vérnyomásra, 1/4 tablettát, a koleszterinre semmit nem veszek be. A nagy rutin vérvizsgálat igazolta, hogy a vércukrom a koleszterin határértéken belül van. Vizet naponta már 2 litert is meg tudok inni. ..."

Gyebrovszki Andrásné

"... A jobb lábam sarkán egy fél szilva nagyságú sarkantyú nőtt 2-3 évvel ezelőtt.
A "Második szív"-nek köszönhetően, amikor használni, de különösen 2010-ben, amikor már naponta alkalmaztam a "második szívet", kezdődött a szerelem. Ez eleinte fájdalmasan alakult, de, amikor az előadók pontosan meghatározták, hogyan növelhetem a hatást, erősen ráállni a sarkammal a hegyekre és mozgatni a sarkam, egyre jobban tapasztalom, hogy sarkantyu már alig látszik. Így a szerelem a "második szív" iránt örökre megmarad. Remélem az anyagi helyzetem tovább javul és megvehetem a berendezést, hogy az egyébb egészségi gondjaimat is megoldhassam. ..."

Gyebrovszki Ica

"... Családi állapotomban bekövetkezett tragédiák miatt az őrült küszöbére kerültem. Két infarktust lábon hordtam ki. Az immunrendszerem leépült, vírusfertőzések tömkelegét estem át. Az agyam leblokkolt, sokat minden kiesett, elfelejtettem, nem emlékszem dolgokra. A 4-ik emeletre alig tudtam feljutni, nem volt erőm, fájt a lábam, fulladtam, 120 pulzus, magas vérnyomás, majd kiugrott a szívem. Vírusfertőzések miatt 3-szor műtötték a fülem, a nyomás miatt kilukadt mindig a dobhártyám, rossz a hallásom. Szemem 1-ről 3,5-re romlott. Koleszterinem 8,6 volt mérgező!
A "második szív" használata eleinte nagyon kellemetlen érzés volt. A berendezésen a gerincem fájt a masszírozástól. Most már egy jobb érzés vált ki belőlem, szívesen használom mind a kettőt. A rosszidegrendszerem miatt is fájhatott szerintem, de más nem fájt.

 24 alkalommal használtam eddig a "második szívet" és a berendezést folyamatosan. A szív használata után 6-7-ik alkalomnál már éreztem hatását. Egyre több vért kapott az agyam, kicsit szédültem. A bütykös lábam sem ég úgy mint azelőtt, nincs izomlázam a combomban, lábszáramban. A szememet, fülemet, immunrendszeremet, idegeimet az ötpontossal kezelem. A berendezésen általában a váll programot kérem, hogy az agyamban tudjon a vér akadály nélkül áramolni, ami jó a fülnek és a szemnek is. "Van kedvem élni" , igénylem a társaságot.
Nem szedek gyógyszert vérnyomásra, tudok magamon uralkodni, 6,2 a koleszterinem. Hosszú évek óta ez az első telem, hogy egyáltalán nem voltam beteg. Hála a Nuga Bestnek, Köszönöm szépen. ..."

Józsa Károlyné Borika

"... Bal karom és vállam nagyon fájt. Bal lábam bokáig el volt zsibbadva és a jobb lábam talpa is. Cukorszintem és koleszterinem is magas volt. 2009. július utolsó hetében látogattam el a Nuga Best-be. A második kezelés után a bal karomba és vállamba nagymértékben lecsökkent a fájdalom és minden nap könnyebb lett. 2010. január második hetében rosszabbodás állt be, de négy kezelés után megszűnt. Sokat segített az "ízület doktor" ebben. A "második szív" rendszeres használatának köszönhetően a cukorszintem és a koleszterin szintem is nagyon szépen javul. A lábaim is szépen javulnak. Van olyan nap, hogy nem is érzem a zsibbadást. ..."

Józsefné Anna

"... Amikor fele ennyi idős voltam, már megismertem a derék és a térdfájást. Voltam vele orvosnál, kaptam rá gyógyszert, jártam kezelésekre, gyógyfürdőkbe. Azért a térdem tovább fájt, már azt hittem, hogy amíg élek csak sántítva fogok járni. Idővel még több bajom lett. A kezemet, a lábamat görcs húzta, ilyenkor nagy kínban voltam, pláne, amikor úgy fájt a vállam és a nyakam, hogy villanykapcsolót nem tudtam elérni. Szereztem egy formás görbe botot a járásom könnyítésére. De egyszer csak itt találtam magam a Nuga Bestben. Julika az én szerető párom el csalt magával. Nem nagyon hittem, hogy én is részt akarok venni a kezeléseken. Az első alkalommal csak néző és hallgató voltam. Azután csoda történt. Ez tavaly májusban volt. Azóta ide járok, járunk. Nem kell a görbebot, ráadásul jó lett a kedvem, ma is itt van velem Julika meg a húgom is. És nem járok már meggörbülve, mert még tavaly bizony megesett ez velem. Teljes javulást tapasztaltam ez idáig. És hiszem, hogy jó a "második szív", van is belőle otthon. ..."

Kiss János

"... 1991. januárban volt először mélyvénás trombózisom, majd ezt követően 1993-ban és 1995-ben. Vérhígító gyógyszer szedése miatt gyomorvérzésem lett. Évenként pihentetett a háziorvosom 2-3 alkalommal több héten keresztül, mert vénagyulladásom és visszérgyulladásom volt. Visszereim elinjekciózták, de helyettük vastagabb visszerek lettek a lábamon. Bókáim körül rengeteg hajszálér keletkezett, ami sötétlilák. Mindig hideg volt a lábfejem, zokniban aludtam. 2009. október 28-án jöttem először a Nuga Best szalonba, hetente egy alkalommal használhattuk a "második szívet". Mióta mindennap alkalmunk van 12 percet használni sokat javult a lábam. A vastag visszereim vékonyodtak, nem gyulladtak be. Kevésbé fáj a lábam. Lábgörcseim is ritkában vannak. Hajszálereim is sokkal világosabbak. A legfontosabb, hogy az első trombózisomkor a combom belső részén kukoricaszem nagyságú kemény, sötét vérrög maradt, ami sokat szúrt-fájt. Párnapja fürdéskor vettem észre, hogy eltűnt, aminek nagyon örülök. Sokat köszönhetek a Nuga Best tulajdonosainak és kedves dolgozóinak. ..."

Lengyelné Nagy Veronika

"... 1976-óta allergiában szenvedek, 3-szor volt lumbágóm. 25 éve sinkumát szedek. 2010. március végén voltam szemvizsgálaton és kiderült, hogy mind a két szemem kezdődő szürke hályog van. Nuga Best berendezés használata után a hátgerincemben nagyon erős nyilalló fájások jöttek. Nyilalló fájások csökkentek, megkezdődött a kiégetési folyamat. Sokat segített a térdfájdalmon az "ízület doktor" is. Lépcsőkön bátrabban tudok lemenni. A nagy turmánium szőnyeg, ötgolyós kezelő, a 9 golyós kezelőnél még nagyobb gyógyulási folyamatot éreztem. Minden alkalomra az 5 golyós vetítőt a májra 20 percig és utána 40 foknál a szemre rakom a szürke hályog miatt. Bízom a Jó Isten segítségével az allergiám sem jön vissza és a sinkuma tabletta szedése is csökkenni fog az orvosi felügyelet mellett. Hálás vagyok Szergejnek és Lénának, hogy ezeket a csodálatos berendezéseket behozták Magyarországra. Nagy köszönettel tartozok az előadóknak, hogy mindent megtesznek, hogy minél előbb egészségem helyre álljon. ..."

Beke János

"... Állapotom a Nuga Best használatáig:
A hang elvesztése, torok fájdalom és légutak fájdalmak, bal láb 3 új elhalása, görcsök, derék fájdalom, szem látása egyre rosszabb, álmatlanság és túlsúlyban szenvedtem mielőtt ide kerültem a Nuga Bestbe.

Rosszabbodási reakciók:
Fájdalmak a kéz felső részén, a bal comb, térd és csípő és mindkét fülemben.

Az állapotom a Nuga Best használata után:
Visszajött a hangom, megszűnt a fülfájdalom, amit az új fogak okozták, a kezemben eltűnt a fájdalom, a lábam is kezdett javulni. A súlyom 8 kg csökkent 2 hét alatt, a derekam is nem úgy fáj, mint régen, a lábujjaimat újra érzem és remélem, hogy a bal lábamon a kinövő csont is el fog tűnni köszönhetően a kezeléseknek, amit igyekszek minél többet kihasználni. Tudok már legalább 6 órát aludni. ..."

Bán Anikó

"... Állandóan hideg volt a lábam és izzadt, vizes volt a zoknim. A magas vérnyomás és koszorú érszűkület miatt, műtétem is volt. Mindkét szememben szürke hályog alakult ki. Természetesen mint minden nőnek általában gerincferdülésen is van és ízületi problémáim is vannak. A térdeim bedagadtak és a csípőtájék fájt az első hét kezelés után. A hideg láb érzés teljesen elmúlt és nem izzad a lábam. A gerincem valószínűleg egyenesedik, ezt a csípőtáji fájdalommal járhat együtt. Az ötpontost minden nap 20 percre a szememre teszem és éjszakára gyöngyöket teszek a szememre. Azt vettem észre, hogy reggel sűrű váladék jön ki szememből és az ott levő régi bevérzés is oszlódik szét és halványabb lett. Tehát a szemem is javult. ..."

Takács Magdolna